Description
Idealny do gotowania i do herbaty Indyjskie korzenie imbiru są delikatnie suszone i całkowicie naturalnie mielone na drobny proszek. Pikantno-słodko-ostry smak uszlachetnia dania kuchni azjatyckiej, a także jest idealny do zup lub przyrządzania ryb. W zamykanej torbie zachowuje świeżość przez długi czas. Porady: Idealny również do przygotowywania smoothie. Proszek należy dodawać dopiero pod koniec gotowania, ponieważ imbir traci swój smak, a pikantność może być wtedy bardzo dominująca. Uwaga: Po otwarciu proszek należy szybko zużyć. Proszek należy zawsze przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu i chronić przed dostępem tlenu. Proszek może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten.
zioła a tabletki antykoncepcyjne, kolorowanki putin, magdalena winnicka grzechy mafii, biomarine cena, lowca nastolatek, dieta dąbrowskiej – przepisy, skam książka, żądło namiętności, tunczyk w puszce, scammell, kosiarka banki mydlane, olejek złodziei cena, wojna makowa tom 3, nie zazna spokoju, kto przeklęty, saga polska
yyyyy