Description
Właściwości: Masło klarowane uzyskiwane jest poprzez gotowanie masła na małym ogniu i usuwanie powstających na jego powierzchni osadów. Jest jednym z najzdrowszych tłuszczy szeroko wykorzystywanym w kuchni. Idealnie nadaje się do smażenia, pieczenia, gotowania, jak również na kanapkę. Masło to ma wiele zalet – przede wszystkim charakteryzuje się długim okresem przydatności do spożycia oraz wysoką temperaturą dymienia ok. 250°C, w związku z tym doskonale nadaje się do długotrwałego smażenia. Zastosowanie: Głownie w kuchni do smażenia, gotowania oraz pieczenia. Zawartość: 750g – 900ml Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. Składniki: masło klarowane (bezwodny tłuszcz mleczny)
mialk kota, nabici w facebooka, alek rogoziński książki kolejność, kurczak curry fit, papieże w historii, tajemnice przyrody, lato stiny, atlas tatr polskich i słowackich, świat muzyki, najbardziej znane książki jana brzechwy, babuszka agafia krem do twarzy
yyyyy