Description
Oryginalny, pikantny smak i niezapomniany aromat. Możliwości zastosowania pasty curry są niezliczone. Zawarty w składzie galangal (kuzyn imbiru z cytrusowym posmakiem :D) o imbirowo-korzennym smaku ma właściwości lecznicze i wpływa stymulująco.Pasta curry to utarte i wymieszane składniki, aromatyczne i wyraziste, dzięki papryce pikantne. W kuchni ważna jest równowaga dlatego w pospolitym daniu curry, czyli sosie z dodatkiem krewetek, ryby, drobiu, wołowiny czy wieprzowiny lub warzyw smak łagodzi się mleczkiem kokosowym. Pasta wspaniale podkreśla smak mięsa.
czy rzodkiewka jest zdrowa, be active herbata, szampan mleczny, sylwia majcher książki, szeptacz książka, katarzyna rzepecka książki, www mazurekdabrowskiego pl pytania, infos aktuell 2, eco młynek, fantastyczny lem, pomysly na swieta, dom jętki
yyyyy