Description
Ser cheddar dojrzały, dojrzewający 9-12 miesięcySkład: ekologiczne mleko krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka pochodzenia roślinnego, kultury bakterii kwasu mlekowego.Masa netto: 200gPochodzenie: AngliaWarość odżywcza na produktu na 100g:Wartość energetyczna: 1700kJ/410kcalTłuszcz: 34gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22gWęglowodany: <0,5gw tym cukry: <0,5gBiałko: 25gSól: 1,8gCertyfikacja: GB-ORG-05Producent: LYE CROSS FARMDystrybutor: Eko-Wital Sp. z o.o.Warunki przechowywania: przechowywać w temp. +1°C do +5°C
autor sachem, wiersz na straganie jana brzechwy, nie ruszac, nasiona sorgo, pierre rene baza pod makijaż, tymianek, anna pawełczyńska głowy hydry, obrazki z cekinów dla dorosłych, przetwory z cukinii blog, kia hart rainbow high, yoohoo na ratunek postacie, mariusz wirga, selenacup kubeczek menstruacyjny, manitou książka, anioły do wynajęcia
yyyyy