Description
Mąka chlebowa z żyta, o odpowiednim typie przemiału po to aby nasz domowy, chlebek żytni był jeszcze lżejszy i pulchniejszy. Zboże wykorzystane do powstania tej mąki żytniej nie podlega przesiewowi, co dodatkowo wzmaga ilość zawartych w nim otrąb. Dzięki temu oferowana mąka żytnia nie traci cennych właściwości odżywczych.Wartość odżywcza w 100 g:wartość energetyczna 1463 kJ (346 kcal)tłuszcz 2, gw tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 gwęglowodany 67 gw tym cukry 0,9 gbłonnik 6,3 gbiałko 11 gsól <0,01 gSkładniki:mąka żytnia typ 720**certyfikowany składnik ekologicznyKraj pochodzenia: Rolnictwo UEDodatkowe informacje o produkcie:Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze poniżej 25°C
tako wydawnictwo, nowe przygody skarpetek (jeszcze bardziej niesamowite), beharmony, dziwki, chylka tom 3, miejsce akcji noweli siłaczka, kurkuma z pieprzem, kleik ryżowy od 2 miesiąca, dręczona pożądaniem
yyyyy